NEBBIA Aloha babe - Új mini kollekció

nebbia-aloha-babe-mini-kollekcio

 

Aloha Babe, hogy kivirágozz!

 

A NEBBIA márka ismét egy nőies, nyári újdonsággal kedveskedik a fitness rajongóknak. A nyár, a napfény és a virágok inspirálta Aloha Babe mini kollekció Hawaii lenyűgöző és vad világába kalauzol el képzeletben.
Az újrahasznosított anyagok egyedi kombinációjának, és jól átgondolt szabásának köszönhetően egy strapabíró, praktikus és végtelenül kényelmes mini kollekció született a NEBBIA tervező műhelyében. A hawaii virágmintás Aloha Babe leggings, a sportmelltartó és a brazil bikini alsó alkotta kollekció végtelenül puha és rugalmas anyagokból készült, melyeket a legkeményebb edzésekhez terveztek, de a mindennapokban is ugyanúgy megállják a helyüket. Lányok, eljött az ideje, hogy szépségetek kivirágozzon!

 

A NEBBIA Aloha Babe mini kollekció felhasznált anyagai újrahasznosított, az óceánokból kihalászott műanyagokból készültek. Egy leggings nyolc újrahasznosított PET-palack felhasználásával készül, amely normális körülmények között több, mint 500 év alatt bomlana le. Egy speciális folyamatnak köszönhetően ezek a műanyagok átalakíthatók pelyhekké, amelyekből később 100%-os újrahasznosított poliészter szálakat készítenek. Ezek a szálak olyan tulajdonságokkal rendelkeznek mint a szűz poliészter, így sokrétű felhasználásra alkalmasak, ebben az esetben a NEBBIA Aloha Babe kollekció gyártására.

 

 

nebbia-aloha-babe-leggings     nebbia-aloha-babe-sportmelltartonebbia-aloha-babe-bikini-also

Szeretnél elsők között
értesülni az újdonságainkról, akcióinkról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.