NEBBIA - Edző leggings ECO 770

nebbia-edzo-leggings-eco-770

Edző leggings ECO 770 a NEBBIA márkától

 

Az egyik idei újdonság a NEBBIA x Seaqual™️ kollekció, melynek darabjai újrahasznosított poliészter rostokból készültek (bővebb információkért görgess lejjebb). Az egyedülálló NEBBIA mintáknak köszönhetően, melyek ezt a NEBBIA ECO edző leggingset is díszítik, igazán magával ragadó modell született. Maga az anyag puha és tökéletesen kiemeli a női alakot. A gumival ráncolt hátsó részt és a NEBBIA gumit a derékrészen mindenképp értékelni fogod.

 

NEBBIA x Seaqual™️ kollekció

Minden évben 12 millió tonna műanyag az óceánokban végzi. A SEAQUAL™ spanyol cég részt vesz az óceánok műanyagtól való megtisztításában. A kihalászott műanyagok vizsgálata közben a SEAQUAL™ cégnél megállapították, hogy egy egyedülálló folyamatnak köszönhetően ezek a műanyagok átalakíthatók pelyhekké, s ezek később 100%-os újrahasznosított poliészter rostokká. Ez a rost közel olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint szűz poliészer s így sokrétű felhasználásra alkalmas, beleértve a textilipart és a divatot is. 

A NEBBIA a SEAQUAL™ céggel való közreműködés mellett döntött, ezzel is részt vállalva a hulladék feldolgozásában. Így született az új kollekció, mely az óceánból kihalászott műanyag hulladék újrahasznosításával készült. Egy leggings 8 darab műanyag flakon felhasználásával készül, mely normális körülmények között több, mint 500 év alatt bomlik le.

 

Jellemzői:

 

- Anyagösszetétel: POWER (gumi a derékrészen): 80% polyamid, 20% elasztán
ECO (mintás anyag): 75% poliészter, 25% elasztán

- A NEBBIA leggings mindkét anyag elasztikus

- az óceánból származó műanyag újrahasznosításával készült leggings

NEBBIA minták az egész leggings felületén

- a gumi belső oldalán található kis "N" logók, melyek elősegítik a jó tartást

- gumival ráncolt hátsó rész, mely optikailag formálja a feneket

NEBBIA ECO edző leggings alkalmas sportoláshoz és hétköznapi használatra is.

 

    

Hogyan maradjon minél tovább kiváló minőségű a fitnesz ruházatod?

 

- mosd 30°C-on azonos színű ruhákkal, ne hagyd vízben ázni

- ne vasald, szárítógépet ne használj

- ne használj öblítőt

   

 

 

A Fitness meets fashion kollekció új megközelítésbe helyezi a fitness ruházatot és határozott küldetéssel született. A NEBBIA divattervező műhelyében olyan modellek születtek, melyekben ötvöződik a fitness ruházat a legújabb divat irányzatokkal. Ezen darabok szabása és anyagai magasabb kategóriát képviselnek. A ruhadarabok puha, kellemes tapintású anyagai és egyedi színei széles teret biztosítanak viselésükhöz. Nem csak edzéshez, sportoláshoz, de mindennapi viseletként is megállják a helyüket. A NEBBIA női kollekciójában kifejezetten nőies és rafinált darabok kaptak helyet, melyek kiemelik a női test szépségét.  

 

 

 

 

nebbia-b-merettablazat-noi-kollekcio

 


Szeretnél elsők között
értesülni az újdonságainkról, akcióinkról?

Iratkozz fel hírlevelünkre.